Astropay Norge – 4 viktige erfaringer og tips

Astropay er en ewallet som også tilbyr gavekort i Norge. Med Astropay kan man gjøre innskudd og uttak ulike norske bookmakere som Astropay har samarbeid med. De fikk en pangstart da selveste Forbes Magazine så på de som en av de beste Fintech-selskapene i 2015 og de har vist seg å være en leverandør som trygt og raskt lar deg gjøre innskudd hos norske bookmakere. Etter å ha brukt Astropay i lengre tid har vi samlet opp X antall ting alle burde vite før de bruker Astropay.

1. Hvordan bruker jeg Astropay?

Det er mulig å bruke Astropay ved å kjøpe gavekort-koder fra tjenester som Dundle. Vi har likevel best erfaring ved å bruke Astropay sin nettside eller app som du finner som app på din telefon. Den største fordelen med å kjøpe gavekort fra Astropay direkte er at du kan handle i NOK så du slipper å måtte regne på valutaendringer eller bekymre deg for valutagebyrer. Som alle europeiske betalingsleverandører så krever Astropay at du verifiserer deg selv.

Dette kalles for en “know your customer” (KYC – “Kjenn din kunde”)-prosess. Det kan være smart å gjøre det så raskt som mulig så man ikke opplever noen problemer etter at man har fullført noen transaksjoner. Selv om det kan være ubehagelig å gi identifikasjonspapirer til et utenlandsk selskap så er dette grunnet et strengt regelverk. Du bør altså være mer bekymret for pengene dine hos leverandører som ikke følger det europeiske regelverket. 

2. Er det avgifter og kostnader?

For det første – det koster ingenting å opprette en Astropay-konto. Med samarbeidet deres med Trustly kan man også helt avgiftsfritt gjøre innskudd til din Astropay-konto rett fra din norske bankkonto. Dette er en svensk tjeneste som er trygg og rask og som også støtter de fleste norske banker. Vær obs på at overføringene ikke nødvendigvis er inne på kontoen med en gang. Trustly bruker straksoverføring hos noen banker, mens hos andre så brukes det vanlig bankoverføring som gjør at pengene først blir tilgjengelig hos Astropay etter 2-3 dager. 

Selv om du kan få pengene inn til Astropay avgiftsfritt så kan det hende at bookmakeren tar avgifter hos seg. Hos Comeon er det for eksempel en 2% avgift på innskudd gjort med Astropay. Her er det i tillegg  ikke mulig å ta ut penger tilbake til Astropay, noe som gjør at du kan ende opp med gebyrer på uttak i form av en annen tjeneste som tar betalt eller valutagebyrer ved bankoverføring fra utlandet. 

3. Kan man bruke Astropay card i Norge?

Ditt Astropay card vil funke alle steder der virtuelle bankkort godtas. Du får som ved alle bankkort et kortnummer, en CVS kode og en utløpsdato. De fleste seriøse bookmakerne lar deg ikke gjøre uttak til Astropay med dine spillgevinster så du vil mest sannsynlig ikke oppleve at du har for mye penger inne på din Astropay om gangen. Det er likevel veldig lurt å være oppmerksom på i tilfelle du får kalde føtter og ønsker å bruke pengene du har satt inn hos Astropay på noe annet enn å gjøre innskudd hos en bookmaker. 

4. Hvordan får du tak i Astropay sin kundeservice i Norge?

Det er dessverre vanskelig å få tak i Astropay sin kundeservice, spesielt hvis du trenger rask oppfølging. Deres eneste offisielle kundeservice-avdeling er gjennom et spørreskjema du kan fylle ut etter at du har logget inn på din konto. Her kan du legge ved skjermbilder av problemet ditt og skrive til de på engelsk – så må du nesten bare vente til de kontakter deg via epost. 

En alternativ måte å kontakte de på er å prøve å få hjelp på Facebook eller Twitter. Vi kan likevel ikke love at dette vil fungere bra da vi ikke har lykkes med det selv.

Oppsummering

For å konkludere, så vil vi anbefale deg å ikke bruke Astropay i den grad det er mulig. Så lenge det er alternativer der anbefaler vi å benytte disse i stedet. Selv om du i stor grad slipper avgifter og har en brukervennlig tjeneste er det skummelt å ha en så fraværende kundeservice i tilfelle man trenger hjelp. For øyeblikket har Jeton Wallet vist seg som den sterkeste betalingsleverandøren i Norge og i våre øyne er Jeton bedre på alle områder og er sterkt anbefalt av oss. Du kan lese anmeldelse av Jeton Wallet ved å trykke her.

Kort oppsumert:

Hva er Astropay?

Astropay er en tjeneste som lar deg raskt og trygt gjøre innskudd hos norske bookmakere.

Er det trygt å bruke?

Astropay er trygt å bruke. De har lisens i Storbrittania og har vært i det norske markedet lenge uten noen skandaler.

Hvordan finner jeg kundeservice?

Du kan komme i kontakt med Astropaysin kundeservice via appen. Her fyller du inn et spørreskjema du sender inn.

Er det gratis å bruke Astropay?

Det er helt gratis å opprette konto hos Astropay. Pass på at det kan forekomme valutaavgifter og avgifter hos bookmakere.

Velkomstbonuser
Betzerk

Gjør ditt første innskudd og få 100% bonus opptil 1000 kroner

iBet

Gjør ditt første innskudd og få bonus opptil 300 Euro

Lilibet

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Bethard

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 1000kr

Uberlucky

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 1000kr