Ecopayz

Gjør ditt første innskudd og få 100% på opptil 2000 kr
Bare for nye brukere.

Husk brukervilkår
Bare for nye brukere

Alltid les nøye gjennom regler og betingelser før du registrerer deg.

Vi er ikke en del av Comeon. Alltid les oppdatert informasjon på deres side.

Første innskuddsbonus 100% på opptil 2000 kr

Husk brukervilkår
Bare for nye brukere

Alltid les nøye gjennom regler og betingelser før du registrerer deg.

Vi er ikke en del av Slots Palace. Alltid les oppdatert informasjon på deres side.

100% ekstra å spille for opptil 1000kr
Bare for nye brukere.

Husk brukervilkår
Bare for nye brukere

Alltid les nøye gjennom regler og betingelser før du registrerer deg.

*Vi er ikke en del av Bet365. Alltid les oppdatert informasjon på deres side.

100% ekstra å spille for opptil 1650kr
Bare for nye brukere.

Husk brukervilkår
Bare for nye brukere.
Vi er ikke en del av Betmaster. Alltid les oppdatert informasjon på deres side.

ecoPayz som innskudd og uttaksmetode

ecoPayz er en av de mest populære ewalletene og en av de tryggeste betalingsmetodene for nettspilling hos alle bookmakerne der det er tilbudt. Selv om den enda ikke er like utbredt som Skrill og Neteller så er ecoPayz i stor vekst og er nå å finne hos de fleste store bookmakere i Norge. Hvis du liker å ha kontroll på pengene dine og slippe lange ventetider og høye gebyrer så er en ewallet fantastisk å benytte som et mellomledd mellom bookmakeren og bankkontoen din. En bankoverføring kan ta flere dager både som innskudd og uttak. I verste fall kan det også bli stanset på grunn av lotteritilsynet sin pågående innsats med å stoppe pengespill i EØS-land. Med zestPay har man muligheten til å både gjøre innskudd og uttak som om det var bankoverføringer med ecoPayz-kontoen din som et mellomledd og oppleve minimalt med venting og gebyrer!

En av de beste fordelene med ecoPayz er at man har muligheten til å ha over 50 forskjellige valutaer på kontoen din, slik at du slipper valutagebyr hver gang du f.eks spiller hos en bookmaker med EUR som valuta. Disse gebyrene kan bli til store summer i lengden! Hos mange bookmakere er det også vanlig å ta gebyrer ved innskudd med bankkort eller ewallets. Det man derimot kan oppdage er at disse gebyrene enten er tatt vekk hvis man benytter seg av ecoPayz eller at de er minimale i forhold til hva det ville vært hvis du brukte en annen ewallet.

Hvis du ikke har tålmodighet til å vente på at zestPay-overføringen fullføres, som kan et døgn eller to, så finnes det en annen løsning. Med ecoPayz Mastercard kan du ha opptil 3 forskjellige kort med 8 forskjellige valutaer som du kan bruke hvor som helst i verden som et hvilket som helst Mastercard. Perfekt hvis du har masse EUR på ecoPayz og skal ut på Europaferie.

Som konklusjon mener vi at ecoPayz er en av de desidert beste overføringsmetodene når man spiller hos norske bookmakere. Kombinasjonen av høy sikkerhet, lave avgifter og god brukervennlighet gjør de til en fantastisk løsning!