Luxon Wallet Norge – 4 viktige erfaringer og tips

Luxon wallet er en elektronisk lommebok (også kjent som ewallet) for norske spillere. Vi i Beste Norske Bookies holder på å teste ut alle de forskjellige innskudds- og uttaksmetodene tilgjengelig hos norske bookmakere for å hjelpe våre lesere å finne ut hvilke alternativer som passer for dem best. En av fordelene med å bruke en ewallet er at man slipper å gi fra seg kortinformasjon til nye betalingsleverandører, samt lange uttakstider som kan oppstå. Med en ewallet så vet du at de er den eneste som har informasjonen din.

Vi har samlet det vi mener er de viktigste tipsene og erfaringene etter at vi har testet ut Luxon Wallet over lengre tid.

1. Er det avgifter og kostnader med Luxon?

Med Luxon Wallet så slipper man avgifter hele veien – helt fra pengene forlater bankkontoen din til den er hos bookmakeren. Selv om mange norske bookmakere mener de har lave eller ikke-eksisterende gebyrer på betalingsløsninger så ender det ofte opp dyrt for deg som kunde. Tredjepartsleverandører som tar avgifter, valutaavgifter og dårlige kurser er bare noen av problemene man kan få med andre innskuddsmetoder.

Hos Comeon kan man også slippe unna avgifter ved å gjøre større innskudd. Det ser ut som at et innskudd på rundt 2050 kroner (200 euro) så slipper du avgifter helt. Hvis innskuddet ditt er mindre så er det en liten avgift på 2,5% på innskuddet.

2. Trustly-innskuddet kan ta tid 

For å gjøre innskudd og uttak fra bankkontoen din benytter Luxon Wallet seg av et samarbeid med selskapet Trustly, som lar deg sette inn og ta ut penger rett fra din egen bankkonto. Her er det greit å være obs på at hos DNB og Sbanken kommer pengene inn på kontoen din øyeblikkelig, mens hos andre banker, som Nordea, så kan det ta 1 til 3 dager før det dukker opp.

Man benytter seg av BankID og hele prosessen er rask og trygg, da Trustly er et velkjent svensk selskap. Det er også greit å være obs på at ikke alle banker i Norge støtter Trustly. Hvis din bank ikke er kompatibel med Trustly så tar det heldigvis ikke mer enn noen minutter å få opprettet en konto hos f.eks DNB eller Sbanken.

3. Hvor kan man bruke Luxon Wallet?

I skrivende stund er Luxon Wallet dessverre ikke veldig utbredt i Norge enda. Av våre anbefalte bookmakere er det per i dag bare Comeon som har den tilgjengelig. Hvis du liker å spille hos forskjellige bookmakere og gjøre hyppige uttak, eller uttak hos flere bookmakere, så er Luxon Wallet kanskje ikke ewalleten for deg. Hvis du er en godt fornøyd kunde hos Comeon kan det derimot ses på som en bra tjeneste!.

4. Luxon kundeservice – slik er den

Siden Luxon Wallet er ganske nytt i Norge så har de kanskje ikke klart å få på plass den effektive og raske kundeservicen som vi ofte er vant til hos norske bookmakere. Det er pr. nå bare mulig å kontakte de på to måter.

Selv om Luxon er relativt nytt i Norge så har de i våre øyne en ganske god kundeservice. Selv om vi hadde foretrukket at det var mulig å ringe de for å få hjelp så får man likevel rask og god hjelp med alternativene som er tilgjengelig. 

Luxon e-post kundeservice

Luxon Wallet har et support-team som er tilgjengelig på epost. Her kan du sende alle slags spørsmål og hjelp som du ønsker og deretter bare vente til du får svar tilbake på epost. Et bra alternativ for større saker hvor man kan forvente mye kommunikasjon frem og tilbake over tid.

Få hjelp av Luxon sin chat

For mindre og enklere saker så er chatten en god løsning. De har folk tilgjengelig 24/7 så man alltid kan få hjelp. Erfaringsmessig så tar det ikke mer enn noen minutter før man blir koblet opp og begynner å få svar på spørsmålene sine. Det er dessverre ikke mulig å få hjelp på norsk, men hjelpen er på engelsk og tilgjengelig hele døgnet, som gjør at vi likevel er godt fornøyde.

Oppsummering

Hvis du er en storspiller hos Comeon som gjør større innskudd og er lojal til bookmakeren så er Luxon Wallet en veldig bra tjeneste for deg. Den er sikker, effektiv og trygg å bruke. Hvis du derimot liker å spille hos flere forskjellige spillselskaper, så vil vi anbefale at du leser deg opp på Jeton Wallet, som kanskje er et bedre alternativ for deg. Du kan lese mer om Jeton Wallet ved å trykke her.

Har du dårlig tid? Her er hele artikkelen kort fortalt:

Er det avgifter med Luxon?

Det er helt avgiftsfritt med både innskudd og uttakes. Det gjøres i NOK uten valutaendringer rett fra din bankkonto.

Hvor er innskuddet mitt?

Med noen banker kan det ta noen dager før innskuddet ditt dukker opp. Det er normalt så det er ingen grunn til bekymring. Vi anbefaler at du sjekker forventet innskuddstid i Luxon før du gjør innskuddet.

Hvor kan jeg bruke Luxon Wallet?

Det er Comeon som har lagt inn muligheten for å bruke Luxon Wallet i Norge.

Hvor finner jeg Luxon sin kundeservice?

Luxon er tilgjengelig 24/7 med sin kundeservice. Den er på engelsk og du finner deres epostadresse og chat inne på nettsiden.

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr