Mikado Card Norge – 4 viktige erfaringer og tips

Innskudd med gavekort hos Betsson-gruppen er en ny metode som har kommet for norske spillere i slutten av 2021. Ved å enkelt gjøre innskudd rett fra norske bankkontoer blir dette en brukervennlig måte å gjøre innskudd på. Vi har samlet opp de 4 viktigste tingene vi mener alle burde vite før de begynner å gjøre innskudd med gavekort med Mikado Card.

1. Hvordan bruker jeg Innskudd med gavekort (Mikado)?

Etter at du har valgt riktig innskuddsmetode hos bookmakeren dukker Mikado Card sitt betalingsvindu opp inne hos Betsson. Her vil du se summen du vil bli trukket fra din bankkonto inkludert avgifter. Her skal man trykke på “Kjøpe”-knappen.

Du får så opp en oversikt over alle tilgjengelige banker å gjøre innskudd med. Siden Mikado bruker straksbetaling for å gjøre transaksjonen så funker det bare på banker som har det tilgjengelig og gratis. DNB, Danske Bank, Sbanken og alle de lokale Sparebank 1 løsningene virker. 

Nordea og BN-bank er dessverre ikke tilgjengelig pr dags dato. Du kan heldigvis opprette en konto hos Sbanken og overføre penger til den på under 10 minutter. Her logger du så inn på din bank som vanlig med din BankID-løsning. Dette er trygt og sikkert. Du får så oversikt over bankkontoene dine og hvilken du ønsker å trekke pengene fra. Etter det er gjort trenger man bare å vente på transaksjonen går opp til 100 prosent også er pengene tilgjengelig inne hos bookmakeren. 

2. Er det avgifter og kostnader?

Skjulte avgifter og kostnader ved innskudd er noe av det mest frustrerende som finnes. Innskudd med gavekort har en avgift knyttet til seg, men den er heldigvis synlig for brukeren, så man ikke får noen overraskelser. Man blir trukket ganske nøyaktig 4,6 prosent av innskuddssummen i avgift. Hvis man ønsker en brukervennlig og enkel løsning så er det en avgift som det er verdt å betale. Her slipper man overraskelser knyttet til andre valutaer og valutaavgifter. I motsetning til flere  andre betalingsmetoder så ser man her det man faktisk betaler!

3. Kan man bruke Mikado Card i Norske butikker?

Det er lett å bli forvirret av navnet og tro at det er mulig å gjøre uttak til et kort man kan bruke i Norge. Det er dessverre slik at Mikado Card er et gavekort som ikke har noe med bankkort å gjøre. Man kan derfor ikke bruke det i Norske butikker og alt av gevinster må tas ut på en annen måte.  

4. Hvordan får du tak i Mikado Card sin kundeservice i Norge? 

Hvis du får problemer så er det smart å ta kontakt med kundeservice-avdelingen til Betsson, Nordicbet eller Betsafe for å få hjelp. Det er bookmakeren man gjør innskuddet hos som skal passe på at du får gjennomført innskuddet. Hvis du likevel får problemer så er det to måter å få kontakt med MIkado Card på direkte.

Første er via spørreskjema. Nederst på deres hjemmeside fyller man ut kontaktinformasjon og meldingen man har til de. Man blir så fulgt opp med svar på epost.

Den andre metoden er via en chat-funksjon du ser hvis du lager bruker på samme nettside. Den er åpen fra 10 på morgenen til 18.30 hver dag. Her er det enklere å ha en dialog så hvis du har en mer tidkrevende problemstilling kan det være smart å benytte seg av denne. 

Oppsummering

Som konklusjon så kan vi anbefale innskudd via gavekort som Mikado Card står bak hvis man ønsker en brukervennlig og rask løsning for å gjøre ditt innskudd. Dette er en trygg og sikker løsning som gjør at du på få sekunder blir klar for å spille. 

Interessert i å få cashback på innskudd og null avgifter på innskudd og uttak? Les anmeldelsen av Jeton Wallet.

Kort oppsumert:

Er innskudd via gavekort hos Betsson trygt?

Ja. innskuddsmetoden følger strenge europeiske lover som betalingsformidler og har det beste som finnes av kryptering på markedet.

Kan jeg gjøre uttak til Mikado Card?

Nei. Mikado Card er et gavekort og lar deg bare gjøre innskudd, men ikke uttak.

Kan jeg bruke Mikado Card på telefonen?

Ja, du kan bruke Mikado Card på alle nyere smarttelefoner. Det er en moderne løsning som er sikker og laget for både iPhone- og Android-telefoner

Hva slags lisens har Mikado Card?

Mikado Card er lisensiert og regulert fra London i Storbritannia. Det gjør de til en trygg og seriøs betalingsformidler for norske brukere.

Hvor kommer jeg i kontakt med Mikado Card sin kundeservice?

Mikado Card har kundeservice tilgjengelig via e-kontaktskjema og livechat. De har ikke norske kundeservicebehandlere så du må kommunisere på engelsk. Åpningstiden til livechat er 10-18.30 mandag til fredag.

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr