Våre erfaringer med 5 alternativer til Revolut app i [year]

I [year] kom en ny endring hos norske bettingsider. Revolut har lenge blitt sett på som en av de mest stabile og brukervennlige måtene å gjøre innskudd og uttak hos norske bookmakere. Nå har det kommet en “gamblingsperre”. Dette er noe alle norske bankkort har hatt i mange år. Det betyr at alle kortbetalinger relatert til gambling blir stoppet. Heldigvis finnes det gode alternativer for å unngå problemer, slik at man kan fortsette å spille hos bookmakerne som gir deg best odds og de beste bonusene. Her kommer våre favoritt-alternativer til Revolut i [year] som er billigst for deg og enklest å gjøre innskudd og uttak. 

1. Muchbetter

Muchbetter er den mest stabile løsningen vi har hatt for innskudd og uttak hos bookmakere i Norge i et halvt tiår nå. Dette er en ewallet (elektronisk lommebok) som blir et mellomledd for pengene dine fra din bankkonto og til bookmakerne. Muchbetter har vunnet mange priser for sine tekniske løsninger og gode sikkerhet. En liten nedside med Muchbetter er at man styrer kontoen sin via en app på smarttelefonen, så man trenger en relativt ny iPhone eller android-telefon for å kunne bruke denne løsningen. Utover det kan man forvente lynraske innskudd og uttak, et gratis Muchbetter Mastercard som lar deg bruke dine gevinster i fysiske butikker. Muchbetter er derfor et godt alternativ til Revolut. 

Les 5 viktige erfaringer og tips om Muchbetter her

2. Luxon Pay Wallet

Luxon Pay er en relativt ny betalingsleverandør i Norge som har valgt å fokusere mye på innovasjon for oss nordmenn. Luxon er et ganske nytt selskap, og de mener at vi i Norge fortjener bedre løsninger for innskudd hos norske bookies enn det som allerede eksisterer, og Luxon skal kunne lage den beste. De samarbeider med det svenske selskapet Trustly så man enkelt kan få gjort innskudd og uttak. Dette er også en såkalt ewallet som betyr at man slipper problemer med stoppede uttak, som man tidvis kan oppleve med andre metoder.

Les 4 viktige erfaringer og tips om luxon pay wallet her

3. Jeton Wallet

Våre erfaringer med Jeton Wallet i Norge har vært svært gode. Dette er en løsning som virkelig går all-in på å bli en betalingsleverandør man kan stole på. Mens man kan oppleve at andre betalingsløsninger plutselig trekker betalinger i andre valutaer som Euro eller Dollar kan man med Jeton Wallet konstant holde pengene sine i norske kroner. Ikke bare er løsningen den med lavest avgifter, men de tilbyr også cashback som betyr at man får penger tilbake på konto etter at man har gjort sitt innskudd.

Les vår artikkel med tips og triks om Jeton Wallet her

4. MiFinity

Mifinity er i Norge en av de nyeste innskuddsmetodene. Likevel satses den stort på av flere store bookmakere som Comeon-gruppen og Betsson-gruppen. De har prioritert å lage en løsning med mye fleksibilitet og et brukervennlig design for å gjøre det enkelt og effektivt å bruke de. Mifinity har dessverre ikke noen fysiske kort man kan benytte seg av for å handle i fysiske butikker med pengene inne på Mifinity-kontoen, men det er ingen tvil om at dette er en god løsning vi kan anbefale som et alternativ til Revolut. 

Les mer om Mifinity her

5. Kryptovaluta

Kryptovaluta som innskuddsmetode hos bookmakere kommer bare til å bli enklere i tiden fremover. MGA-lisens fra Malta blir sett på som den beste og sikreste for norske spillere. Den  er et tegn på at bookmakeren man spiller hos er seriøs og at man har et sikkerhetsnett å klage til dersom man havner i konflikt med bookmakeren. Disse bookmakerne har hatt strenge krav til innskudd- og uttaksmetodene deres, som tidligere har gjort det svært vanskelig med kryptovaluta-relaterte løsninger. De har nå åpnet opp for at det skal bli enklere å gjøre innskudd via kryptovaluta, som igjen har åpnet mange dører. 

Se om din bookmaker enten lar deg gjøre innskudd via kryptovalutaene direkte, eller indirekte som et mellomledd med kortinnskudd.

6. Revolut – Slapp av, alt håp er ikke ute

Som vi skrev i begynnelsen av artikkelen så er det kortinnskudd med gamblingkode som nå er sperret hos Revolut. Det betyr at hvis bookmakerne klarer å finne tredjepartsløsninger for å gjøre innskudd og sender uttakene med bankoverføring, så kan man fortsette å bruke Revolut uten problemer. Allerede noen timer etter at gamblingsperren dukket opp kunne vi se at Comeon-gruppen har laget en avgiftsfri innskuddsmetode via bankoverføring-teknologien hos Revolut. Betsson-gruppen har også sakte begynt å teste ut en avgiftsfri kortinnskudd-metode som vi satser på blir tilgjengelig for alle brukere i løpet av kort tid.

Oppsummering

Selv om det å få gamblingsperre på revolut-kortene kan bli et kortvarig problem så er det ikke noe å frykte. Gode norske bookmakere har allerede alternativer klare for å gjøre innskudd og vi vet at de fleste jobber med å få implementert gode alternativer så raskt som mulig. 

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr