Community Payment

Gjør ditt første innskudd og få 100% på opptil 2000 kr
Bare for nye brukere.

Husk brukervilkår
Bare for nye brukere

Alltid les nøye gjennom regler og betingelser før du registrerer deg.

Vi er ikke en del av Comeon. Alltid les oppdatert informasjon på deres side.

Første innskuddsbonus 100% på opptil 2000 kr

Husk brukervilkår
Bare for nye brukere

Alltid les nøye gjennom regler og betingelser før du registrerer deg.

Vi er ikke en del av Slots Palace. Alltid les oppdatert informasjon på deres side.

Community payment er en helt ny teknologi laget av comeon gruppen for å sette inn og ta ut penger hos deres sider.

EØS-lovgivning sier at det er helt lovlig for vi i Norge å spille hos bookmakere i EØS. Likevel bruker lotteritilsynet norsk lovgivning som egentlig blir trumfet av EØS-reguleringen til å gjøre det så vanskelig som mulig for oss å spille.

Det betyr at man med mange innskuddsmetoder kan oppleve betydelige gebyrer, lange ventetider og til og med at uttak man gjør kan bli fryst så man ikke mottar de på konto. Med Community Payment er disse bekymringene borte. Dette er en tjeneste uten valutagebyrer og skjulte kostnader. Her logger man inn med bankid og gjør overføring med andre kunder hos comeon-gruppen!

Det betyr raske overføringer med sikkerhet i fokus og man slipper bekymringene man har med de andre metodene.

Det er likevel to negative sider med community payment.

Man er avhengig av at noen vil gjøre et uttak på summen du vil sette inn med innskudd. Siden du teknisk sett gjør en avtale med en annen kunde så får du ikke brukt tjenesten hvis du ikke finner noen med din nøyaktige innskuddsum.

Ved uttak så er du på andre siden av samme situasjon! Hvis det ikke er noen som ønsker å gjøre et innskudd med summen du vil ta ut så kommer det til å bli gjennomført et uttak i euro etter noen dager som vil gi deg valutagebyrer som du helst vil unngå.

Vi ser likevel på dette som ganske små nedsider opp mot hvor sterk og praktisk tjenesten er og vi anbefaler alle å benytte seg av community payment hvis de har muligheten til det.