Neosurf Norge – 4 viktige erfaringer og tips

Neosurf er en voucherløsning som lar deg enkelt og raskt spille hos norske bookmakere. Det har vært noen store endringer i innskudds- og uttaksmetodene i 2023, men Neosurf er fortsatt en av de beste løsningene. Det var tidligere enkelt å gå inn på matbutikker eller Narvesen og avgiftsfritt kjøpe et Paysafecard. Det er en løsning som ikke lenger er tilgjengelig og her kommer Neosurf for å fylle det vakuumet. På nettsiden til dundle.com kan man kjøpe disse gavekortene enkelt og raskt mot en liten avgift. Vi har nå brukt Neosurf i Norge og her er våre viktigste erfaringer og tips.

1. Er det avgifter og kostnader?

Neosurf sine vouchere er en innskuddsmetode som har avgifter. Her betaler man en liten kostnad mot å kunne trygt og raskt gjøre innskudd hos bookmakere. Det er ingen kostnader knyttet til bookmakerne, men hos Dundle så må man betale for servicekostnader knyttet til selve kjøpet. Det er nå mulig å kjøpe vouchere i 3 forskjellige størrelser og dette er avgiftene på hver av de:

100kr Voucher250kr Voucher1500kr Voucher
26,64 kr gebyr29,07 kr gebyr49,41 kr gebyr

2. Du kan ikke gjøre uttak med Neosurf 

Siden Neosurf bare er en voucher (gavekort) så er det ikke noen måte å bruke tjenesten til å ta ut penger på igjen fra bookmakere. Reglene kan variere fra bookmaker til bookmaker, men det vanligste er at man blir bedt om å ta ut gevinstene man får med bankuttak. Hvis du er en som spiller hyppig eller for større summer er dette noe man burde unngå og da er Neosurf mest sannsynlig ikke løsningen for deg. Det er flere ulemper med bankoverføring som gjør at vi anbefaler folk å unngå det så langt det lar seg gjøre. Det første er at bankoverføringer tar lang tid og blir sendt i EUR. Du kan få dårlige valutakurser, oppleve valutasvingninger og plutselig måtte vente mange dager på at pengene dukker opp på konto. Det andre er at man kan oppleve at pengene ikke dukker opp i det hele tatt. Lotteritilsynet har slått ned på bankoverføringer noe som kan gi flere store problemer. For det første så kan overføringene bli stoppet slik at man ikke får pengene, noe som er irriterende nok i seg selv. Verre er det at noen banker går så langt som at de truer med å si opp kundeforholdet ditt til banken.

3. Trenger du å bruke hele voucheren?

Siden det bare er tre størrelser på gavekortene man kan bruke så er det fint å vite at du ikke trenger å sette inn 1500kr hvis du kjøpte den største voucheren. Du kan bruke deler av den om gangen og sette inn akkurat som det passer deg!

4. Hvor lenge er voucheren gyldig?

I motsetning til skrekkhistorier om gavekort som går ut på dato så er ikke det et problem med Neosurf. Voucherne går ikke ut på dato, men det er likevel greit å bruke de relativt raskt. Man vil oppleve et gebyr på rundt 20 kroner hver måned 1 år fra kjøpsdatoen eller 6 måneder fra siste bruk. Det er derfor smart å kjøpe inn for et års forbruk og at man passer på at man slipper det unødvendige og slitsomme gebyret.

Oppsummering

Vår konklusjon er at Neosurf er en løsning som er bra for hobbyspillere som ønsker en rask, sikker og brukervennlig innskuddsmetode. Hvis du gjør hyppige innskudd og uttak med større summer så finnes det bedre alternativer for deg. Vi anbefaler Jeton Wallet som du kan lese mer om her.

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr