eZeewallet Norge – 4 viktige erfaringer og tips

eZeewallet er i Norge en ny betalingsformidler for norske bookmakere. eZeewallet ble lansert våren 2020 for å fylle et tomrom som oppstod etter at Skrill, Neteller og Ecopayz trakk seg ut av det norske markedet. Med fokus på å bruke den nyeste teknologien for å tilby en sikker og rask løsning har de begynt å bli en populær måte å gjøre innskudd og uttak hos norske bookmakere. Vi har nå brukt Ezeewallet over lengre tid og har samlet opp 4 av de viktigste erfaringene og tipsene vi har for eZeewallet. 

1. Hvordan bruker jeg eZeewallet?

Det er tre måter å bruke eZeewallet på. På nettsiden deres kan du enkelt logge inn med ditt brukernavn og passord. De har også laget en moderne app for både Apple og Android som gjør det veldig enkelt å holde full oversikt. Inne på brukerkontoen din får du full oversikt over alle transaksjoner og hvordan du gjør innskudd og uttak til din konto. Hvis dette er din første eWallet så kan den detaljerte verifiseringsprosessen du må gjennom fremstå som litt ubehagelig.

Dette er en prosess som heter “KYC – Know your customer (“Kjenn din kunde”). Dette er et lovpålagt krav som alle betalingsformidlere i Europa må gjøre for å motvirke hvitvasking og terrorfinansiering. Det betyr at alle seriøse betalingsformidlere kommer til å kreve at du sender inn dokumenter som beviser din adresse og identitet før du kan overføre større summer penger. Det kan altså være smart å gjøre dette med en gang man har opprettet sin konto.

2. Er det avgifter og kostnader?

Det er helt gratis å opprette og  å ha din eZeewallet-konto. De samarbeider med det svenske selskapet Trustly for å la deg gjøre trygge og raske innskudd fra de fleste norske banker på kort tid. Med Trustly så brukes straksoverføring hos noen banker, mens hos andre kan det ta litt tid før pengene er overført. Så overføringshastigheten på transaksjoner kan variere. Det kan også oppstå avgifter i andre ledd enn hos Trustly og eZeeWallet. Et eksempel på det er Comeon har en avgift på 2 prosent når du setter inn penger med eZeewallet.

Det er også andre avgifter som det er greit å være oppmerksom på. Det er enda ikke mulig å ha konto i Norske kroner. Det betyr at Trustly kommer til å trekke penger i valutaen du har valgt inne i eZeewallet ved overføring fra din norske bankkonto. Dette kan både resultere i at du blir trukket i prosenter av overføringssummen i tillegg til et fast gebyr av din bank. Hvis du også gjør uttak fra din eZeewallet-konto via bankoverføring og ikke Trustly så har de et gebyr på det. For øyeblikket ligger det på 1,5 % av overføringssummen og et fast gebyr på 3 euro. 

3. Kan man bruke ezeewallet i Norske butikker?

eZeewallet tilbyr ikke noen fysiske eller virtuelle kort. Det gjør at man dessverre ikke har noe vanlig Visa eller Mastercard til å bruke pengene dine helt fritt. Man må dessverre først overføre de til din norske bankkonto og bruke ditt bankkort eller kredittkort som vanlig.

4. Hvordan får du tak i eZeewallet sin kundeservice i Norge? 

eZeewallet har to forskjellige måter man kan komme i kontakt med deres kundeservice på. Hvis du har god tid og bare har et generelt spørsmål så er eposten deres en fin måte å ta kontakt på. Selv om de vanligvis svarer mye raskere så kan det hende at det tar 1 til 3 arbeidsdager før de svarer deg. Eposten er [email protected]

Hvis du ønsker rask og omfattende hjelp så er det å ringe de den beste løsningen. Da får du kommet rett i kontakt med noen fra kundeservice-avdelingen og får raskt hjelp på alt det du lurer på. Dette er et engelsk telefonnummer som du kan ringe på +44 8082812474.

Oppsummering

Som konklusjon så kan vi anbefale eZeewallet som en trygg og effektiv måte å gjøre innskudd og uttak hos norske bookmakere. Vi savner muligheten til å kunne snakke med kundeservice-avdelingen på chat og å ha kontoen i norske kroner. Dette gjør at selv om vi anbefaler tjenesten så finnes det bedre alternativer på markedet. Vår erfaring er at Jeton Wallet nå er den sterkeste betalingsleverandøren, da de er like gode som eZeewallet på de fleste områder, men enda sterkere der eZeewallet er svakere. 

Interessert i å få mest ut av dine innskudd og uttak? Les anmeldelsen av Jeton Wallet ved å trykke her

Kort oppsumert:

Er eZeewallet trygt?

Ja. eZeewallet følger strenge europeiske lover som betalingsformidler og har det beste som finnes av kryptering på markedet.

Kan jeg gjøre uttak til eZeewallet?

Det er flere norske casinoer og bookmakere hver dag som lar deg bruke eZeewallet til å ta ut gevinster. De er ikke tilgjengelig hos alle så du burde sjekke det opp først.

Kan jeg bruke eZeewallet på telefonen?

Du kan bruke eZeewallet på alle nyere smarttelefoner. De har moderne og sikre apper for både iphone- og android-telefoner

Hva slags lisens har eZeewallet?

eZeewallet er lisensiert og regulert fra Storbritannia. Det gjør de til en trygg og seriøs betalingsformidler for norske brukere.

Hvor kommer jeg i kontakt med eZeewallet sin kundeservice?

eZeewallet har kundeservice tilgjengelig via e-post og telefon. De har ikke norske kundeservicebehandlere så du må kommunisere på engelsk.

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr