Mifinity Norge – 4 viktige erfaringer og tips

Mifinity er en ny ewallet tilgjengelig hos norske bookmakere. Det er en ny satsing hos Comeon-gruppen og er derfor tilgjengelig hos blant annet Comeon, og Folkeriket. Mifinity er en løsning med fokus på god fleksibilitet med mange metoder å gjøre innskudd og uttak og en god brukervennlighet. Vi har nå testet løsningen i lang tid og har samlet opp de absolutt viktigste erfaringene og tipsene om Mifinity som alle burde lese før de lager en konto.

1. Hvordan bruker jeg Mifinity eWallet?

For å bruke Mifinity må du en lage en bruker på deres nettside. Her må du legge inn detaljert informasjon om hvem du er og hvor du bor som en del av registreringsprosessen. Dette kan virke ukomfortabelt hvis det er første gang du gjør dette, men det er helt normalt og ingen grunn til panikk. For å formidle og oppbevare penger for brukere så må selskapene  gjennomføre en streng “KYC”-prosess. Dette står for “Know your customer” (Kjenn din kunde) og er et tiltak for å stoppe blant annet hvitvasking av penger.

Det betyr at du ikke bare behøver å oppleve det som normalt å gjennomføre denne prosessen, men at man heller burde være ukomfortabel med betalingstjenester som ikke krever at du går igjennom en KYC-prosess.Når du er inne på din konto for første gang må du opprette ewallets etter dine behov. Her er det egne kategorier for forskjellige bruksområder.

Inntil videre så kan man lage ewallets for netthandel, betting, reise og valutahandel. Du kan ikke bruke ewallet’en for netthandel til å gjøre innskudd til bettingsider, for eksempel, så det er bra å gjøre det klart ved kontoregistrering. Et lite tips er å opprette en konto i EUR og en i NOK så slipper du unødvendige valutaavgifter hvis du noensinne får en utbetaling eller spiller hos en bookmaker som bruker en annen valuta enn NOK!

2. Er det avgifter og kostnader?

Det er ingen avgift eller kostnad knyttet til det å lage en Mifinity bruker. For å sette inn penger til din eWallet så kan det også gjøres avgiftsfritt fra bankkort inne på kontoen din. De har også mange forskjellige kryptovalutaer tilgjengelig og det er mulig å sette inn med kjente kryptovalutaer som bitcoin, ethereum og litecoin. Med innskudd av kryptovaluta så kommer det en avgift på 1,8 prosent. Uttak fra Mifinity kan gjøres på tre måter. Du kan gjøre det til verifiserte bankkort, verifiserte bankkontoer eller det samme store utvalget av kryptovalutaer. Her er det forskjellige avgifter og valutagebyr som kan tilkomme, som det er viktig å være oppmerksom på når man gjør et uttak.

Det er også lurt å være oppmerksom på at bookmakerne også kan ta sin bit av avgifts-kaka. Hos Comeon og Folkeriket er det eksempelvis 2% i avgift på innskudd gjort med Mifinity. 

3. Kan man bruke Mifinity i Norske butikker?

Siden Mifinity ikke har fyiske kort så er det dessverre ikke mulig å bruke det i norske butikker. Det er bare mulig å bruke det hos selskaper som har et samarbeid med dem, som i hovedsak betyr bookies for oss i Norge. Heldigvis er det enkelt å overføre penger ut fra Mifinity siden de har mange gode uttaksmetoder tilgjengelig. 

4. Hvordan får du tak i Mifinity sin kundeservice i Norge? 

Det er to måter å få tak i Mifinity sin kundeservice fra Norge; det er å sende de en kundeservice-henvendelse eller å kontakte de på chat. Før du tar kontakt er det lurt å gå gjennom deres ofte stilte spørsmål-seksjon (FAQ). Her er det masse god informasjon som forhåpentligvis er til god hjelp. Det er også herfra du kontakter deres kundeservice-chat ved å klikke nede i høyre hjørne på det blå ikonet.

Den andre metoden er å sende inn en henvendelse. Dette gjøres enkelt ved å gå inn på nettsiden lenket under. Da blir man fulgt opp på epost og slipper å måtte være tilgjengelig slik kundeservice chatten krever.

Oppsummering

Som konklusjon så kan vi anbefale Mifinity som innskudd og uttak fra norske bookmakere. Det er en sikker og trygg tjeneste med mange gode muligheter for innskudd og uttak. Det hadde vært fint med flere måter å kontakte kundeservice på og litt lavere avgifter, men det er ikke på et nivå som burde være avskrekkende for norske kunder. Vi synes likevel at Jeton Wallet, Muchbetter og Luxon triumferer som de beste løsningene tilgjengelig nå, og som anbefales sterkt av oss.

Kort oppsummert

Er Mifinity trygt?

Ja. Mifinity følger strenge europeiske lover som betalingsformidler og har det beste som finnes av kryptering på markedet. De har lisens i Nord-Irland.

Kan jeg gjøre uttak til Mifinity?

Ja. Mifinity er en ewallet som betyr at du både kan gjøre innskudd og uttak til Mifinity. Sjekk våre nettsider for mer informasjon om hvor Mifinity funker.

Hva slags lisens har Mifinity?

Mifinity er lisensiert og regulert fra Nord-Irland. Det betyr at de må forholde seg til strenge lover og regler som gjør de til en seriøs og trygg tjeneste å bruke for betalingstransaksjoner
 
Det gjør de dermed til en trygg og seriøs betalingsformidler for norske brukere.

Hvor kommer jeg i kontakt med Mifinity sin kundeservice?

Mifinity har kundeservice tilgjengelig på sin side. Du kan komme i kontakt med de via chat og spørreskjema. Finn ut hvordan på våre nettsider.

Kan jeg bruke Mifinity på telefonen?

Mifinity har moderne og sikre apper for alle nye smarttelefoner. Det er tilgjengelig både for iPhone og Android og lar deg få tilgang til alle tjenestene de har.

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr