Jeton Wallet Norge – 3 viktige erfaringer og tips

Jeton er en elektronisk lommebok eller ewallet, som bookmakere kaller det. I 2021 har vi opplevd å miste blant annet Skrill og Ecopayz som innskudds- og uttaksmetoder på ganske kort varsel, men heldigvis har Jeton kommet som en arvtager. Vi liker ikke å gi fra oss kortinformasjon til nye betalingsleverandører som plutselig kan dukke opp, og vi er heller ikke veldig glade i lang ventetid på uttak fra bookmakere. Her kommer Jeton som en ypperlig løsning. Jeton lar oss delta på eksklusive kampanjer, få raske innskudd og uttak og ikke minst fjerne kjedelige og unødvendige avgifter. Her er noen viktige punkter på hva du trenger å vite om Jeton Wallet før du lager en konto!

1. Er det avgifter og kostnader?

For øyeblikket er Jeton den betalingsløsningen som er billigst for oss i Norge. Selv om alle norske bookmakere nå tilbyr kortinnskudd så kan man ofte betale dyrt fordi det dukker opp skjulte gebyrer fra banken din og fra betalingsleverandøren. Med Jeton er det derimot avgiftsfrie innskudd og uttak hos alle de norske bookmakerne som har det tilgjengelig. Uttak gjøres også utrolig raskt i forhold til Visa og MasterCard-utbetalinger, som også ofte kan ta mange dager. 

Her er noen bookmakere som har gratis innskudd og uttak med Jeton

BetssonComeonFolkeriket
Deres søstersider Betsafe, Nordicbet og Mobilebet har også avgiftsfrie uttak og innskudd, men er ikke anmeldt av BesteNorskeBookies enda.

Vi har også spart det beste til slutt; det er helt gratis å ha en Jeton-konto! Hvis man liker å spille hos flere bookmakere og benytte seg av innskuddstilbud så er det uten tvil den beste måten å unngå avgifter og unødvendige kostnader på. 

2. Trustly innskuddet kan ta tid

For å få penger inn på din Jeton Wallet bruker man noe som heter Trustly. Dette er et trygt og sikkert svensk selskap som er laget for at man skal kunne betale for tjenester rett fra bankkontoen. Man logger seg inn med BankID og godkjenner enten med din fysiske brikke eller mobil, også er du i gang. Dette er også uten avgifter og er raskt og trygt. Vi har testet ut tjenesten hos flere av norske banker og har opplevd at det varierer om pengene blir klare til bruk inne på Jeton med en gang eller ikke. Våre erfaringer viser at det hos DNB og Sbanken oftere dukker opp raskere enn andre banker. Det kan hende at din bank ikke støttes av Trustly, men da er det ikke verre enn å lage en konto hos en av de nevnt over. Det tar bare noen få minutter også er du i gang! 

3. Jeton Kundeservice – Slik er den

Siden Jeton er ganske nytt i Norge så har de kanskje ikke klart å få på plass den effektive og raske kundeservicen som vi ofte er vant til hos norske bookmakere. Det er pr. nå bare mulig å kontakte de på 3 måter. 

Jeton e-post kundeservice

Du kan sende Jeton en e-post for å få hjelp…på en måte. Det er mulig å få hjelp på e-post med spørsmål om sikkerhet og verifisering. E-postene for dette er [email protected] og [email protected] her kan man få rask hjelp 24/7, men hvis du ønsker å snakke om noe annet enn de temaene så går det ikke å kontakte de på mail. 

Jeton forespørsel

De har en omfattende FAQ der de har svar på de mest vanlige spørsmålene på engelsk. Hvis du føler det mangler noe info her så kan du sende inn en forespørsel på at informasjon burde legges til. Du kan desverre ikke forvente noe rask eller personlig hjelp via denne tjenesten.

Få hjelp av Jeton sin chat

Dette er i de fleste tilfeller den beste måten å kontakte de på. I Jeton sin app eller nede i høyre side på nettsiden er det en knapp du kan trykke på for å komme i kontakt med live chatten deres. Den er dessverre ikke på norsk, men her har de mange spesialiserte avdelinger til å kunne bistå med hjelp til de mest omfattende sakene. Selv om det ikke er noen norsk hjelp der nå så er det bare å krysse fingrene på at de satser på det i nær fremtid. 

Oppsummering

Vi konkluderer med at Jeton Wallet er den beste metoden å gjøre innskudd og uttak for norske kunder hos bookmakere og casinoer. Det er en sikker og effektiv løsning som gjør at man slipper gebyrer, venting og unødvendige stopp i spillingen.

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr