KOMPLETT oversikt⚡️⚡️ Norske bookmakere med livestream📺

Gratis stream av fotball kan for mange være den avgjørende faktoren når man skal bestemme seg for hvilken bookmaker som er den beste. Vi har gjennom flere år gått gjennom tilbudene for norske spillere, og det er store forskjeller på hvor stort fokus de ulike selskapene legger i live streams. Med live stream tilgjengelig slipper man å bruke masse penger på strømmetjenester for å se kampene man spiller på, og det er uten tvil mye morsommere å drive med live betting når man samtidig kan se hvordan kampen går. 

Hvilke bookmakere har livestream?

UnibetDet er mye snacks å finne på Unibet TV. Her er det mye fotball fra blant annet FA Cupen, Coupe de France, Coupe de La Ligue og Coppa Italia. I tillegg er det et stort utvalg av kamper fra flere av verdens største ligaer som Ligue 1, Bundesliga, Serie A og La Liga.

Hvis fotball ikke helt faller i smak så har de også live stream av tre av fire grand slam turneringer, sam basketball fra NBA!
Nordicbet
Betsafe
Betsson
Hos bookmakerne fra Betsson-gruppen er det et utvalg av kamper fra Championship i England, Franske ligaer, Serie A og La Liga.  
Comeon
Folkeriket Mobilebet
Et utvalg av kamper fra flere av verdens størst ligaer. Du vil blant annet finne kamper fra den engelske FA cup, La Liga, Carabao cup, Serie A, den nederlanske ligaen, den franske ligaen og The championship. 
Bet365Her vil du finne absolutt alle kampene fra mange av de største ligaene! Du kan kose deg med dette utvalget:
Engelsk FA cup og Carabao Cup
Portugisisk ligaThe championship
Nederlandsk League
Bundesligaen
Fransk liga
Serie A
La Liga

Hvordan aktiverer man live streamen?

For å få opp live streamen til bookmakere trenger du ikke engang å sette spill, noe som er digg! Kravet hos bookmakerne er at du har en aktiv konto, som tilsvarer at du gjør et lite innskudd på kontoen din og lar det være der. 

Det negative med gratis streaming

Dessverre er ikke løsningen perfekt. Kvaliteten er i mange tilfeller veldig lav noe som gjør at det ikke blir mest storslåtte opplevelsen. På datamaskiner vises kampene også i et lite vindu ved siden av live-oddsen uten mulighet for å settes i fullskjermvisning. Det er kjedelig at man ikke får blåst opp skjermen skikkelig så det er tydelig at bookmakerne ser på det som en løsning for å få flere til å spille på live-spill. Det er en liten måte å snike seg forbi det på ved å sette logge seg på en telefon eller nettbrett. Da er det mulig å sette på fullskjerm!

Alternativer til live streams hos bookmakere

Det kan bli litt kronglete å være tvunget til å bruke nettbrett eller mobil for å få fullskjermvisning av stream. I tillegg er kanskje streamen i litt for lav kvalitet. Vi har derfor laget en liten liste over de forskjellige betalte streamingtjenestene som finnes i Norge og hva de tilbyr:

Strive – 99kr i mnd

Strive – 99kr i mnd for La Liga, Serie A og MLS. Kampene er i Full HD og er den beste måten å se Messi og Ronaldo i aksjon. 

Viaplay329kr i mnd

Om man bare er ute etter å se på fotball er det uten tvil en stiv pris å betale for viaplay total. Her får man Champions league, Bundesliga, Championship, FA-cupen og Carabao Cup. Sendingen er i 720p og dette er et tilbud som kanskje vil passe bedre for de som også interesserer seg for andre sporter i tillegg til et bredt underholdningstilbud. Man får både European Tour i golf, NFL, UFC og et lass med filmer, serier og realityprogrammer med i denne pakken.Da har man heldigvis muligheten til å bli underholdt døgnet rundt og ikke bare når det er en kamp på gang!

Discovery Plus – 170kr i mnd

Den nye strømmetjenesten til Discovery-gruppen, som tidligere het Dplay, er det beste alternativet til de som ønsker å se norsk fotball. Her kan man se alle kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen, i tillegg til tennis, sykkel og mye mer. Man får også tilgang til mange norske og internasjonale tv-serier og 8 tv-kanaler som sender direkte 24/7. 

Tv2 Sumo – 519kr i mnd 

Den absolutt stiveste prisen må betales av oss som elsker Premier League. Med dette abonnementet får man tilgang til alle kampene i Premier League og deler av Champions League. Man kan også se på Nations League og Europa League når det er sesong for det, og Tv2 prøver å rettferdiggjøre den høye abonnementprisen med tilgang til sykkel, håndball og sjakk blant annet. De prøver også å forsvare prisen ved å sende noen av kampene i 4K-oppløsning, men det er fortsatt et svært dyrt tilbud når man ikke engang får tilgang til tilbudet deres av film- og serier. 

“Gratis” fotball fra ditt tv-abonnent

Hvis du enten er bundet opp til et borettslag som ikke gir slipp på kabel-tv eller bor med noen som fortsatt krever tilgang til lineær tv kan du kanskje snike til deg noen gode TV-kanaler når dere setter sammen underholdningspakken. Her kan du legge till Eurosport-pakken for norsk idrett, VSport for Champions League og FA cupen og Strive Sport for La Liga og Serie A. Hvis du i tillegg vil se det største fra britisk fotball så kan du prøve å slenge på TV2 Sport 1 for utvalgte kamper fra Premier League, Champions League og Europa League. Du får også muligheten til å virkelig slå på stortromma med kanalen “Viasat Ultra HD” som lar deg se utvalgte kamper i 4K-oppløsning. Det er bare noen få utvalgte kamper som går på denne kanalen enn så lenge, men det er ingen tvil om at venner vil bli imponert når du inviterer de på besøk for å se Robert Lewandowski og Bayern München dominere i Champions League med et krystallklart TV-bilde!

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr