Ecopayz kort fra Mastercard – 7 tips og erfaringer i Norge

Hvis du har spilt på odds i 2023 så er ecoPayz mest sannsynlig et ord du har hørt om før. Vi har tidligere skrevet mye om ecoPayz her og deres innskuddtjeneste Zestpay, og vi er godt fornøyde med tjenesten, som anses som den beste for norske spillere til å gjøre innskudd og uttak hos bookmakere. Denne artikkelen omhandler våre erfaringer med å bruke deres MasterCard og våre tips til hva dere trenger å vite før dere bestiller det.

1. Funker ecoPayz MasterCard i Norge?

Mastercardet fra ecoPayz fungerer fantastisk bra i Norge, og duer bare noen tastetrykk fra å bestille ditt eget. Trykk på “ecoPayz cards” i hovedmenyen, deretter «Get your card». Basert på våre erfaringer så vil vil anbefale “standard delivery”, som er kostnadsfritt alternativ. Men, det kan ta noen uker før kortet kommer i posten. Hvis du vil ha muligheten til å bruke kortet raskt så vil vi anbefale at du går for «courier»-alternativet som ligger på 350 kroner. Da vil du motta kortet mye raskere. Med kortet trygt i hånden får du det aktivert på noen sekunder inne på ecoPayz sine nettsider, og deretter kan du bruke det i nettbutikker og til og med på din lokale nærbutikk uten problemer.

2. Er ecoPayz Mastercard trygt?

Sikkerheten bygget inn i MasterCardet til ecoPayz er veldig god, og noe norske banker kan lære av! Her er det bygget inn masse avanserte sikkerhetsmekanismer som gir deg muligheten til å selv bestemme hvordan kortet skal brukes. Noen av de innovative sikkerhetstiltakene til Mastercardet er som følger:

  • Skru av og på om kortet kan brukes til betalinger på nett
  • Skru av og på om kortet kan brukes i fysiske butikker
  • Skru av og på om kortet kan brukes i minibanker
  • Skru av og på om kortet kan brukes kontaktløst.
  • Sette egne sperrer og øvre grenser på bruk og uttak pr. måned.
  • Få SMS hver gang kortet blir brukt.

3. Hvilken valuta er kortet i?

Med mulighet til å ha utrolige 8 valutaer fordelt på 4 forskjellige kort er det ingen problemer med valgmulighetene her. Hvis du spiller på et større utvalg av spillsider så kan du raskt ende opp med en kombinasjon av norske kroner (NOK), Euro (EUR), dollar (USD) og britiske pund (GBP). Med ecoPayz sitt MasterCard kan du med to kort holde alle fire valutaene, noe som er perfekt til f.eks utenlandsreiser, da man vil slippe gebyrer relatert til valutakonvertering. 

4. Hvor mye koster ecoPayz Mastercard?

Utrolig nok er det meste med ecoPayz sitt MasterCard helt gratis. Man slipper alt fra fraktgebyr til årlige bruksgebyrer, noe som gjør det til et billigere kort å ha enn kortene til flere norske banker. De eneste to avgiftene det kan være greit å være oppmerksom på er at det koster 120 kroner hvis du mister kortet og trenger et nytt et og valutakonvertering som ligger på en fast avgift på 2,99%. 

5. Er det lovlig å ha ecoPayz MasterCard?

Det er helt lovlig å eie et MasterCard fra ecoPayz. Selskapet er registrert på Kypros og er autorisert av deres sentralbank. På grunn av frihandel-prinsippet i EØS-avtalen er det ikke noe i veien for å ha et MasterCard i et annet land i Europa. Husk at man er pliktig å opplyse all formue på skattemeldingen og at man ikke kan forvente at ecoPayz gjør dette automatisk for deg. 

6. Kan jeg gjøre uttak med kortet?

Det er fullt mulig å ta ut kontanter i både minibank og i en bank. Dette er ikke en gratis tjeneste og det tas en avgift på 2 prosent. Minimumsbeløpet ligger på 15 kroner selv om du tar ut en mindre sum penger. Vi vil derfor anbefale deg å bruke kortet til vanlig forbruk i butikker og skru av muligheten til å ta ut penger i minibank inne i dine ecoPayz innstillinger. Vi har også sett på muligheter til å sende penger med Vipps og det er heller ikke mulig per i dag.

7. Få eksklusive fordeler med ditt ecoPayz MasterCard ved å registrere din bruker via oss

Vi har fått en eksklusiv avtale med ecoPayz som gir alle som lager en ny ecoPayz-bruker via oss gode fordeler. Du vil bli Gold VIP-medlem med en gang du har verifisert din bruker og med det få mange goder. Generelt vil du oppleve raskere hjelp fra kundeservice, lavere transaksjonsgebyrer og en mangedobling i hvor mye penger du kan ha på din konto. I tillegg så økes også alle grensene på ecoPayz MasterCardet betraktelig, så man aldri vil oppleve at et kjøp stopper opp eller kanselleres. Her kan du se en sammenligning med vanlige ecoPayz-kontoer og ecoPayz-kontoer registrert via oss:

Vanlige ecoPayz-brukere ecoPayz-brukere registrert via oss
Maks uttak i minibank pr transaksjon2 500 kr5 000 kr
Maks uttak i minibank pr dag7 500 kr15 000 kr
Maks bruk hver dag55 000 kr110 000 kr
Maks bruk hver måned225 000 kr1 100 000 kr
Maks bruk pr. år1 100 000 kr5 500 000 kr

Konklusjon

Vi elsker vårt ecoPayz MasterCard og vi kan anbefale det til alle som ønsker å bruke sine spillgevinster som de har liggende på ecoPayz kontoen, enten det er til netthandel eller varer i fysiske butikker, så man slipper uttaksgebyrer.

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr