Zestpay – Alt om den geniale innskuddsmetoden for [year]

Zestpay løser alle problemene som plutselig dukket opp på slutten av 2020. Da bestemte Paysafe-gruppen seg for, uten forvarsel, å trekke seg ut av det norske markedet. Da fulgte en ny runde med endringer og tilpasninger for spillere hos samtlige norske bookmakere og nettcasinoere. Plutselig mistet vi tilgangen til flere folkekjære innskudds og uttaksmetoder for nettspilling som vi har vært vant med. Det er ikke lenger mulighet til å kjøpe Paysafecard, benytte seg av Skrill eller Neteller sine ewallets. I tillegg forduftet øyeblikkelig bankoverføring med Rapid Transfer også. 

Paysafe var heldigvis kun en del av eksisterende betalingsløsninger, og norske bookmakere som Coolbet og Bet365 var raskt ute med å implementere det vi mener er det beste alternativet for [year]. Med zestPay og ecoPayz kombinerer man det beste fra øyeblikkelig bankoverføring med ewallets! 

Like etter vi mistet Rapid Transfer i Norge dukket det opp en lik tjeneste – “Trustly”. I over 10 år har Trustly utviklet tjenesten sin og ventet på en åpning i Norge for å satse her, og nå har den kommet. Noen norske bookmakere lar deg gjøre innskudd og uttak direkte med Trustly. Da får man samme opplevelse som med Rapid Transfer, der man får pengene trukket fra norsk bankkonto med minimale avgifter! Dessverre er dette noe vi vil fraråde, særlig med tanke på de konsekvensene man kan oppleve i dag. Norske banker kan i verste fall stenge din bankkonto hvis de ser hyppig aktivitet til og fra bookmakere.

Heldigvis kan vi sterkt anbefale zestPay og ecoPayz. Her kombinerer man brukervennligheten til øyeblikkelig bankoverføring ved å bruke zestPay til å fylle opp ecoPayz sin eWallet. Da får man et avgiftsnivå på bare 2% når man setter inn penger til markedets beste ewallet. Med pengene inne på ecoPayz får man trygt og enkelt gjort innskudd til og uttak fra bookmakere smertefritt og på kort tid.

PS! zestPay er en rebrandet versjon av Trustly. Det er samme trygge teknologien for innskudd og uttak

BESTE BOOKIES

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 5000kr

Gjør ditt første innskudd og få 100% opptil 10000kr 

100% på opptil 2000 kr

100% på opptil 2000 kr